Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Ευρωκαταδίκη για τους πρόσφυγες

Την Ιταλία για τις αμφιλεγόμενες πρακτικές της «απώθησης» παράνομων μεταναστών και αιτούντων άσυλο πριν φτάσουν στις ακτές της χώρας καταδίκασε το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Με την απόφαση του ΕΔΑΔ, η Ιταλία καλείται να καταβάλει αποζημίωση ύψους 15.000 ευρώ σε καθέναν από τους 24 πρόσφυγες από τη Σομαλία και την Ερυθραία που προσέφυγαν στο δικαστήριο για την «απώθησή» τους το 2009 στη Λιβύη.
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22769&subid=2&pubid=63621348

EIΣΑΙ ΧΩΡΑ ΤΗΣ Ε.ΕΝΩΣΗΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΟΥ ΧΑΡΙΝ ΕΥΠΟΡΗ ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΟΡΕΑ Η ΚΙΝΑ Η ΚΑΤΑΡ) ΚΑΙ ΔΕΧΕΣΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΚΥΜΑΤΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ;

ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΣΑΙ ΩΣ ΧΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΘΛΙΜΜΕΝΟΥΣ ΠΑΡΟΛΙΓΟΝ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ!!........

Φανερον ειναι, λοιπον, οτι Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΕΧΕΙ ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗΜΕΝΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ! ΣTOΧΟΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ για την δημιουργια επικρατειας ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΧΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΥΤΟ, καθως και η ενισχυση της ανταγωνιστικοτητας ΜΕΣΩ ΦΤΗΝΩΝ ΕΠΟΙΚΩΝ.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: