Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Ναι στους ξενους . . .

Τελικα ψηφιστηκε και με το παραπανω το μνημονιο και ολα τα σχετικα, παρα την θεληση σημαντικου αριθμου πολιτων να μην γινει.
Τωρα θα αρχισουμε να βριζουμε παλι τους ιδιους πολιτικους και παλι μια απο τα ιδια.
Δυσκολευομαι να πιστεψω παντως πως ΟΛΟΙ αυτοι οι πολιτικοι αρχηγοι και οι βουλευτες τους ειναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ και πως ΕΜΕΙΣ ειμαστε μονο οι ΗΡΩΕΣ και οι ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ....
Ισως κατι παραπανω απο εμας να γνωριζουν και να μην θελουν να το πουν . . . το γιατι δεν θελουν ειναι αλλο ζητημα....
Παντως καποιος απο αυτους τους αρχηγους (δεν θελω να του κανω διαφημηση εδω) ειπε πως η ψηφος ειναι μονοδρομος για να αποφυγουμε το πεσιμο στον γκρεμο και μετα βλεπουμε τι μπορουμε να διορθωσουμε.
Το ζητημα βεβαια ειναι εαν θα μπορουμε μετα να αλλαξουμε κατι.....
Παντως ας πουμε οτι αυτο που εγινε ηταν για το καλο της χωρας. Για το καταντημα της οποιας υπευθυνοι ηταν οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ που ΠΑΡΕΣΥΡΑΝ στην διαφθορα και τον λαο. Που κλεβαν ασυστολα και πετουσαν ενα ξεροκοματο ετσι για να μην μιλαει το ποπολο. Που με δυσκολια αφηναν τους ΤΙΜΙΟΥΣ να κανουν την δουλεια τους.
Γι' αυτους τους λογους, τωρα θα πρεπει ΣΙΓΟΥΡΑ να στειλουν οι ξενοι δικο τους ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΑ, να ελεγχει εαν πραγματι τηρειται το, οποιο, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Γιατι οι πολιτικοι μας αποδειξαν, δυστυχως, οτι δεν ειναι αξιοι. Να δουμε πραγματι ΜΕΙΩΣΕΙΣ σε σπαταλες και αυξησεις οπου πραγματι υπαρχει αναγκη. Με πρωτα τα Νοσοκομεια και τα Σχολεια μας. Τερμα οι κρατικες επιδοτησεις σε ΜΚΟ! Τερμα οι ειδικες διευκολυνσεις σε οποιουσδηποτε. Τερμα το αφορολογητο σε ειδικες κατηγοριες εταιρειων. Τερμα οι αναπτυξη εταιρειων σαν αυτες που βαρεσαν κανονι 300 εκατομμυριων στην ΔΕΗ και εκλεισαν. Αφου ειμαστε ΑΧΡΗΣΤΟΙ να κανουμε τους νοικοκυρηδες, ας ερθουν οι ΞΕΝΟΙ ! Φτου μας

Δεν υπάρχουν σχόλια: