Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Στην επιθεση του μνημονιου απαντουμε: Α ε ρ α α . . .

Αν σκεφτεστε για το πως θα είναι το αύριο αν πούμε ΟΧΙ στους δυνάστες μας, διαβάστε το παρακάτω απόσπασμα.

Το έγραψε εν μέσω του Β΄ΠΠ ο Εγγλέζος Σκώτος Πατριώτης Κομπτον Μακενζι, στο βιβλίο του «Ανεμος Ελευθερίας», εμπνευσμένο από την πολεμική ιαχή των Ελλήνων «Αερα!!!!»

«Η Ελληνική άρνηση υποταγής ήταν για την ανθρωπότητα ένας δεύτερος Μαραθώνας και έτσι θα την θεωρήσει η Ιστορία όταν τελειώσει αυτός ο μεγάλος φρικτός πόλεμος. ... αν η Ελλάδα είχε δεχθεί τις απαιτήσεις των άνανδρων Ιταλών θα είχε αλλάξει όλη η ροή των γεγονότων, επειδή η Ρωσία θα είχε συντριβεί το φθινόπωρο του 1941.

Η Ελλάδα ήταν, που έσωσε την ψυχή της ανθρωπότητας, αυτή η μικρή ορεινή χώρα η τριγυρισμένη από θάλασσα όπου γεννήθηκε πρώτα η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Και ο απλός στρατιώτης ήταν εκείνος που έσωσε την Ελλάδα. Η επιδέξια στρατηγική του Μεταξά, ο ταχύς αυτοσχεδιασμός του Γενικού Στρατηγείου, η ταχυκινησία των ορεινων πυροβόλων, η γενναιοψυχία του τοπικού πληθυσμού, η ενθουσιώδης συνδρομή της RAF, δεν θα ωφελούσαν σε τίποτα αν δεν μπορούσε να νοιώσει
κάθε στρατιώτης ξεχωριστα ότι μέσα του ήταν όλο Ελλάδα και αν δεν σήκωνε τις ευθύνες του τόσο αποφασιστικά όσο σήκωνε το τουφέκι του…ΧΩΡΙΣ ΕΛΠΙΔΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ ή ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, τρεφόμενος επί μέρες με ο,τι τρόφιμα είχε μαζί του, αντιμετωπίζοντας το κρυο και τις χιονοθύελλες με μια μόνο κουβέρτα, προχώρησε πολεμώντας σε κορφές τρεις χιλιάδες μέτρα ψηλές και πέθανε ΕΚΕΙ για την ΕΛΛΑΔΑ, έχοντας στην σκέψη του τις ελιές του χωριού, τα κουδούνια από τα πρόβατα και τις κατσίκες του στα λιβάδια της Αρκαδίας, τα λουσμένα στον αφρό νησιά του Αιγαίου, τους θορυβώδεις δρόμους της Αθήνας και τα ρυακια της Θεσσαλίας»

Λονδίνο 1943
Compton Mackenzie “Wind of Freedom” (publ.CHATTO and WINDUS)
ΕΜΕΙΣ στο μνημονιο λεμε ξανα: Α ε ρ α α α!
Ακομα, απαιτουμε ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ του χρεους να δουμε ΠΟΣΑ πραγματικα χρωστουμε και που!
Γιατι τα ποσά ειναι φουσκωμενα! Να δουμε τι μας γινετε! Τι μας ζητανε!
Θελουμε το ΕΛΕΥΘΕΡΟ να δανειζομαστε απο οπου ΕΜΕΙΣ επιλεγουμε!
Θελουμε να ειμαστε ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΔΕΣ στο σπιτι ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: