Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

25η Μαρτιου 2009...

Η Ελλαδα εορταζει τον αγωνα του 1821 κατα των τοτε κατακτητων της.
Ο Αγωνας πετυχε και Ελευθερωθηκε......
Σημερα, μετα 188 χρονια το (ξανα)γιορταζουμε. "Θυμουμαστε" την λευτερια μας τοτε και "δακρυα χαρας και περηφανειας μας πλημμυριζουν". Για το ΤΟΤΕ!
ΟΧΙ για το ΣΗΜΕΡΑ!
Γιατι σημερα ειμαστε παλι σκλαβωμενοι! Οχι σε ΕΝΑ κατακτητη, όπως τοτε, αλλα σε ΠΟΛΛΟΥΣ! Δυσκολο πολυ μας ειναι να αντιταχτουμε σε τοσους πολλους ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, εμεις ο ΕΝΑΣ  λαός.

Η Ευρωπαιοι τραγουδανε κι εμεις χορευουμε! Οι τραπεζες φτερνιζονται κι εμεις γρυπονομαστε. Οι (λιγοι) εργοστασιαρχες την "κανουν" για αλλες χωρες κι εμεις μελαγχολουμε, οι αλλοδαποι (αντι να τους στελνουμε ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ στις ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ με ενοικιασμενα αεροπλανα και να τους "περιθαλπουν" οι συνεταιροι μας) μπαινουν με την ησυχια τους στα σπιτια μας και κλεβουν τις γιαγιαδες μας, σκοτωνουν τους συνταξιουχους μας, πυροβολουν μεσα στα νοσοκομεια μας, κλεβουν τα ΑΤΜ, μας ακολουθουν ΠΑΝΤΟΥ κι εμεις κυκλοφορουμε με "χερια ψηλά", οι βολευτες μας, στ' αρχιδια τους, γενικα κοιμουνται!

Η χωρα μας εχει αποτυχει σε ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ σχετικα με την υποδοχη αλλοδαπων, την αστυνομευση των συνορων, τον ελεγχο την φροντιδα και την απελαση όσων φτανουν εδω παρανομα!
Χωρες οπως η Ισπανια και η Ιταλια με παρομοια προβληματα ελαβαν μετρα και οι μεταναστες μειωθηκαν (όπως η Ισπανια που προβαλλε διαφημιστικα spot σε αφρικανικα τηλεοπτικα δικτυα).

Επομενως η Ελλαδα ειναι μια ΧΩΡΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ, μια χώρα ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ, μια χώρα του μπατε σκυλοι αλέστε, μια υποδουλη χωρα και ΑΥΤΟ δεν με κανει ΚΑΘΟΛΟΥ υπερηφανο για την "ελευθερια" μου, που θα γιορτασετε αυριο.
Να τη γιορτασετε. Χωρις εμενα! Στο δικο μου μπαλκονι η σημαια θα ειναι μεσιστια, μισοκατεβασμενη, σε ενδειξη ΠΕΝΘΟΥΣ για τα οσα συμβαινουν στον τοπο μου.
Και καλω και εσας να κανετε το ιδιο!
Δεν ειμαι αρκουδα να χορευω στα παλαμακια του καθενος ημερολογιογραφου, επειδη ετσι το "δειχνει η μερα".
Αυτη η γιορτη εμενα ΔΕΝ με αντιπροσωπευει, πως να το κανουμε.

Ας τη γιορτασουν οι "αξιοτιμοι"-κλεφτες του ΔΗΜΟΣΙΟΥ χρηματος, οι ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ των Ελπίδων των φτωχων, οι ΜΑΛΑΚΕΣ της Βουλης που οδηγουν αλλους μαλακες (με μικρο "μ"= μικρομαλακες) στον κατηφορο.
Ενα μονο σας λεω: Να ευχονται να ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ κανενας ΠΟΛΕΜΟΣ.
....

Thank' s για την αναγνωση

Συγνωμη για την γλώσσα

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πες τα Χρυσοστομε!!