Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

Ανοιχτη επιστολη προς Κον. Προεδρο Ελ. Βουλης: Περι "δικαιου" των ληστων!

Σεβαστε και αγαπητε μου Κυριε Προεδρε,

Εμπιστευόμενος την ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ σας σε θεματα που αφορουν την ΑΣΦΑΛΕΙΑ των πολιτων (και οχι μονον...) και ενθαρρυνομενος οτι στο παρελθον ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΤΕ θετικα σε e-mail μου, απαντωντας μου επι ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ, θα ηθελα να σας θεσω υπ' οψη την γνωστη κατασταση που αφορα το.... "ΔΙΚΑΙΟ" ΤΟΥ ΚΛΕΠΤΟΥ!
Πολλακις ελεχθη σε ενημερωτικες εκπομπες της τηλεορασης οτι πολιτες που προσπαθησαν να ΑΜΥΝΘΟΥΝ ΜΕΣΑ στο σπιτι τους, βρεθηκαν ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ κατοπιν.... μηνυσεων των δραστων- ΚΛΕΠΤΩΝ, ΔΙΑΡΡΗΚΤΩΝ και υποψηφιων ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ τους (!) Οπως π.χ. σημερα 31 Μαρτιου 2009 στην εκπομπη "Καλημερα Ελλαδα" του Αντεννα,  Eλληνας πολιτης υποστηριξε οτι προσπαθησαν να τον ληστεψουν και επειδη τα 4 σκυλια του ακινητοποιησαν τον κλεφτη και ηρθε η Αστυνομια και τον συνελαβε, τον ερωτησαν τον κλεφτη (οι Αστυνομικοι !) μηπως θελει ο "κυριος" κλεφτης να... μηνυσει(!!) τον ιδιοκτητη του σπιτιου για ...την συμπεριφορα των σκυλιων του!!!
Κυριε Προεδρε της Ελληνικης Βουλης, δεν προκειται για ΑΝΕΚΔΟΤΟ! Αλλα για ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!
Παρακαλω πολυ να ΛΑΒΕΤΕ ΘΕΣΗ για την ψηφιση νομοσχεδιου, επειγοντος θα ελεγα, ωστε όποιος ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ τα δικαιώματα του/των συμπολιτη/των του ΑΥΤΟΜΑΤΑ να χανει και τα δικα του δικαιωματα!
Ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, ακομη και για την Δημοκρατικη Ελλαδα μας, να εχει δικαιωματα ΜΟΝΟ ο κλεφτης και οχι ο νοικοκυρης, ενω το ΑΝΤΙΘΕΤΟ και λογικοτερο αλλα και δικαιοτερο ειναι!

Ευελπιστώντας οτι η παρουσα φωνη αγωνιας θα τυχει της δεουσας προσοχης σας (και απαντησεως)
Σας ευχαριστω πολύ

Με καθε τιμη και εκτιμηση

Tamis

Δεν υπάρχουν σχόλια: