Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Για δολοφονους με καλασνικωφ...

Λυπουμαι ΠΟΛΥ για τον χαμο των δυο λουλουδιων που χαθηκαν πριν ανθισουν θερμα συλλυπητηρια στις οικογενειες τους και Θεϊκη ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ απο τον Μονο δυναμενο ειναι
οι δικες μου πολυ φτωχες λεξεις που σε καμια περιπτωση δεν προκειται να αλλαξουν τα δεδομενα.
..........
Προς τον κ. Υπουργο Δημοσιας Αταξιας: Για την αποφυγη παρομοιων ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ να φροντισεις
κ. Υπουργε για τις ΕΞΟΔΟΥΣ των ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΒΑΡΥΠΟΙΝΙΤΩΝ να ειναι ΜΑΚΡΟΤΕΡΗΣ διαρκειας,
ωστε να μην αγχωνονται για το ποτε θα επιστρεψουν στην φυλακη για την συνεχιση της ποινης τους
(ηδη εχουν "αργοπορησει" πανω απο 600 ατομα), να φροντισεις να εχουν καλυτερες συνθηκες παραμονης με TV - WC, πολυκουζινακι σε καθε δωματιο και ενα γραφειο με PC για να γραφουν τα ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ τους, να τους στελνεις καμια γκομενα της επιλογης τους καθε μερα, ωστε ουτε καν να επιθυμουν την χρηση αδειας και μην ξεχασεις στις εξοδους τους να τους εφοδιαζεις με μερικα πακεττα ΤΣΙΓΑΡΑ ωστε να εχουν να περνανε τα παιδια και να μην ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ να ληστευουν τα ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.
Ετσι θα δειξεις το ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ σου στους δυστυχισμενους αυτους των οποιων οχι μονο θα ΕΞΙΣΩΘΕΙ το επιπεδο ζωης τους με εμας των υπολοιπων, αλλα θα γινει και ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ωστε ΟΛΟΙ οι Ευρωπαιοι να (ξανα)παρουν μαθηματα πολιτισμου, που τα εχουν φαινεται ξεχασει.
Επισης εαν συλληφθουν αυτοι οι δυο ΛΥΚΟΙ με τα καλασνικωφ, σε παρακαλω να δειξεις την επιεικεια σου και να τους ξαναδωσεις ΑΔΕΙΑ ΕΞΟΔΟΥ λιγο μεγαλυτερη αυτη την φορα, γιατι ασφαλως θα εχουν υποστει σοκ απο την ΑΠΟΤΥΧΙΑ τους να καθαρισουν ΚΑΙ ΤΟΥΣ τεσσαρες αστυνομικους και θα πρεπει να ΣΕΒΑΣΤΕΙΣ τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ τους.
Α'. Να σε ερωτησω κατι: ΕΑΝ καποιος απο αυτους που ΕΣΥ ΣΚΟΤΩΣΕΣ ηταν γυιος σου, ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ τωρα;
Θα ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕΣ την ζωη σου σαν να μην συνεβαινε ΤΙΠΟΤΑ; Θα εβλεπες το βραδυ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ και θα πηγαινες για ΥΠΝΟ; 'Η θα εβαζες τα ΚΛΑΜΜΑΤΑ, θα τα εβαφες ΜΑΥΡΑ και θα ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΣΤΙΓΜΗ;
..............
Ο,τι θα εκανες για τα ΔΙΚΑ σου παιδια, αυτο -το ελαχιστο- ΟΦΕΙΛΕΙΣ να κανεις και τωρα. Απεδειξε οτι ΑΞΙΖΕΙΣ την εκτιμηση μας.

Παραλληλα ας πηγαινουν μαζι με τα αμουστακα παιδια μας και αλλοι εμπειροι, για να μαθαινουν, ας εφοδιαστουν ολοι με ειδικα ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΑ ΚΡΑΝΗ, αφου σαν μοτοσυκλετιστες ειναι ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ
και ας γινεται συστηματικη ΑΣΚΗΣΗ ετοιμοτητας σε τακτα χρονικα διαστηματα, για να μην θρηνησουμε αλλα θυματα.
ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ -οχι λογια- ΕΡΓΑ ΤΩΡΑ



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Την παραίτησή του σε ένδειξη συμπαράστασης στις οικογένειες των αδικοχαμένων παλικαριών υπέβαλλε σύμφωνα με πληροφορίες ο υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Ιωάννης Ραχωβίτσας.
Με επιστολή του στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Χρήστο Παπουτσή, ο κ. Ραχωβίτσας αναφέρει σύμφωνα με πληροφορίες οτι παραιτείται από το Σώμα και ζητεί να εξαιρεθεί από τις ετήσεις κρίσεις των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ..

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Παπουτσής δεν φαίνεται να έκανε αποδεκτή την παραίτηση, δηλώνοντας την απόλυτη στήριξη στο πρόσωπό του.