Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Σκοπιμη(;) διαλυση Ελληνικων επιχειρησεων;


Μόλις συναντήσαμε πρόστιμο 1600 ευρώ, 3 δηλαδή μισθοί όπως  τους έκαναν, επειδή εταιρία απασχολούσε ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ υπάλληλο που όμως χρειάστηκε να δουλέψει σε διαφορετική βάρδια από ότι έγραφε στο δηλωμένο πρόγραμμα, 2 ώρες νωρίτερα από ότι ήταν σημειωμένο (όχι υπερωρία, απλά αλλαγή ωραρίου για εκείνη την ημέρα).

Για επεξήγηση, στις καφετέριες σύμφωνα με το ισχύων καθεστώς καταθέτεις πρόγραμμα 3μήνου το οποίο πρέπει να είναι γραμμένο σε πέτρα και να μην αλλάζει ποτέ. Φυσικά αυτό δεν είναι ρεαλιστικό καθώς οι βάρδιες σε όλες τις καφετέριες βγαίνουν ανά βδομάδα 
σύμφωνα με ανάγκες καταστήματος και υπαλλήλων, πιθανές αρρώστιες, εξεταστική φοιτητών υπαλλήλων, γενέθλια υπαλλήλου κλπ κλπ.

Το ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ όμως το καθεστώς, διατηρείται ώστε να μπορούν να βεβαιώνουν πρόστιμα όποτε θέλουν για είσπραξη ζεστού χρήματος που θα πάει στο αδηφαγο Δημοσιο . . . . .

1600 ευρώ λοιπόν σε κατάστημα που όπως το 90% των καταστημάτων κρατιέται με το ζόρι ανοιχτό για ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ υπάλληλο που δουλεύει 4ΗΜΕΡΟ επειδή έγινε αλλαγή βάρδιας 2 ώρες νωρίτερα και δεν στάλθηκαν πρώτα στην επιθεώρηση πρωτοκολλημένα νέα προγράμματα με αιτιολογικά, βεβαιώσεις, και ότι άλλο χρειάζεται.

Χωριστα τα ΔΙΠΛΑ και ΤΡΙΠΛΑ παράλογα πρόστιμα που σκόπιμα διατηρούν, από εισφορές σε ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, από το ληστρικό ΤΕΛΟΣ (προστιμο) ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΙΑ,από ΠΕΡΑΙΩΣΗ όσο νόμιμος και να είσαι, από ΧΙΛΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ.

Τελικα: Όλους θελουν να τους διαλύσουν και να τους καταστρέψουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια: