Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Στρος Καν το αναγνωσμα

Πεσαμε με τα μουτρα στην "ειδηση" για τον Στρος Καν. ΟΛΟΙ γιναμε ΚΑΤΗΓΟΡΟΙ για αυτο που, ακουστηκε οτι, εκανε.
Με υπερηφανεια η αστυνομια της Ν. Υορκης τον συνελαβε, του εβαλε χειροπεδες και τον οδηγησε στην φυλακη!
Ο εισαγγελεας αρνηθηκε να δεχθει εγγυηση και να τον αφησει ελευθερο μεχρι την δικη του.
Οι περισσοτεροι σιγουρα θα ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ για αυτη την εξελιξη!
Ομως ειναι ετσι τα πραγματα; Εαν καποιοι, πολιτικοι του αντιπαλοι ας πουμε, του εριξαν στα ποδια εκεινη την καμαριερα για να τον παγιδεψουν; Πως γινεται να ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ καποια να σου κανει σεξ και μαλιστα στοματικο, οπως ακουστηκε, εαν η ιδια δεν το θελει; Δεν θα μπορουσε να του το κοψει, οπως εκανε και καποια αλλη Αμερικανιδα στον φιλο της, που ετρεχε μετα για ραφες και δεν εσωνε; Αυτο δεν θα ηταν ολοφανερη ΑΠΟΔΕΙΞΗ του βιασμου και οπωσδηποτε ΚΑΝΕΝΑΣ εχεφρων ανθρωπος δεν θα βρισκοταν να την κατηγορησει;!
Επειτα η σπουδη να συλλαβουν τον Καν οι Αμερικανοι, δεν θυμιζει ολιγο απο επεμβαση στο Ιρακ; Και εκει βιαστηκαν και απαγχονησαν τον Σανταμ, ομως επειτα ειδαν οτι... ειχαν λαθος, δεν ετοιμαζε μαζικα οπλα και μαλιστα πυρηνικα, sorry αλλα ο Σανταμ ηταν ηδη νεκρος!
Ερωτηματα εγειρει το γεγονος οτι ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ την εγγυηση! Ποιοι; Οι Αμερικανοι! Οι δολαρο-φονιαδες! Που αφηνουν εξω και τον ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ εγκληματια, αρκει να πληρωσει. Που στις κορνιζες των σπιτιων τους εχουν βαλει το δολαριο και το προσκυνανε σαν θεο και σωτηρα τους!
ΓΙΑΤΙ δεν δεχτηκαν την εγγυηση; Μηπως γιατι θα ...δραπετευε ο ...κακουργος;! Να παει που;
Στην Ευρωπη, στο σπιτι του; Ε, και; Οταν θα ερχοταν ο καιρος να δικαστει, δυσκολο ηταν να τον καλεσουν να παει; Η μηπως θα ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΤΑΝ απο τον κοσμο ο Στρος Καν και πουθενα δεν θα μπορουσαν να τον ευρουν για να τον δικασουν;
Τι ΣΚΟΠΟΥΣ και ΠΟΙΩΝ εξυπηρετει ο εγκλεισμος του στην φυλακη; Για ποιο λογο αυτος ο διασυρμος;
Η αστυνομια της Ν. Υορκης ηδη εχει βγαλει το συμπερασμα της και τον εχει ηδη καταδικασει; Ειναι υπερανω της δικαιοσυνης;!
Δεν εχει ο Στρος Καν ανθρωπινα δικαιωματα;
Εαν ηταν Πακιστανος, ομως, θα ειχε; Εαν ηταν αυτος ο Αλγερινος που μαχαιρωσε τον Ελληνα μας τον σαρανταχρονο, τοτε θα ειχε δικαιωματα;
Τα δικα του ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;
Ποια ειναι αυτη η Αμερικη που φερνεται ετσι ΒΑΝΑΥΣΑ τους ανθρωπους; Που νομιζει οτι ειμαστε; Στην εποχη της Αποικιοκρατιας; Τοτε που ΣΚΟΤΩΝΑΝ τους ιθαγενεις για να τους παρουν την γη τους;
Μηπως νομιζουν οτι εκεινοι μονο, οι Αμερικανοι, εχουν την σωστη αισθηση περι δικαιου; Δεν γνωριζουμε επανω σε ποσα ΠΤΩΜΑΤΑ και ΒΙΑΣΜΟΥΣ και ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥΣ και ΔΟΥΛΙΟΚΤΗΣΙΕΣ εχουν φτιαξει την αυτοκρατορια τους; Οι αφροαμερικανοι δεν ηρθαν στην αμερικη για αναψυχη, τους εφεραν με την βια, οπως φερνει κανεις ενα μπαουλο και τους χρησιμοποιησαν για την "αναπτυξη τους".
(Γι αυτο και εκεινοι γεννοβολησαν και πολλαπλασιαστηκαν σαν τα ποντικια και τωρα στις περισσοτερες κακουργηματικες πραξεις ειναι αυτοι υπαιτιοι, αλλα κανεις δεν τολμα να τους ...διωξει πισω! Τωρα πληρωνουν τις αμαρτιες τους! Και θα συνεχιζουν).
Αυτα και πολλα αλλα ακομα.... Δεν ειμαστε χαμπουργερομυαλοι, δυστυχως για εκεινους γι αυτο μπορουμε να σκεφτομαστε ακομα ελευθερα. Ας μην παριστανουν οι Αμερικανοι τον παγκοσμιο τροχονομο. Στα σκατα επανω πατανε οι ιδιοι.
Απορω που δεν βρεθηκε καμια οργανωση να παρει το μερος αυτου το ταλαιπωρου Στρος. Να οφειλεται αραγε στο οτι ειχε μονο εχθρους;........
Εαν φερθηκαν σε εκεινον με αυτον τον τροπο, πως αραγε θα φερθουν σε εμας τους ανωνυμους;! Ισως και να μας ξεχασουν σε καμια φυλακη-αποθηκη και ουτε γατα ουτε ζημια....
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ εδω και τωρα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ στον Στρος Καν μεχρι την δικη. Στην οποια πρεπει να παρουσιαστουν ΣΤΟΙΧΕΙΑ οχι ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ. 'Οπως υποστηριζει η αστυνομια (της Ν. Υορκης παντα) οτι "ειχε πληροφοριες"(;!) οτι το ειχε ξανακανει!!
Απο ποια τηλεταινια πηραν αυτες τις πληροφοριες τους; Μηπως μπερδεψαν την πραγματικοτητα με καποια ταινια του (προσφιλου μας) Ντε Νιρο;!
ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ. Να παραιτηθει ο αρχηγος της εδω και τωρα.
'Η ο Δημαρχος της να τον εξαναγκασει. Μπορει καποια χωρα να ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ και να θεωρειται δημοκρατικη;
Αντι να κυτταξουν να πιασουν κανενα εμπορο ναρκωτικων, θελουν και διασημοτητα.
Οποιος και ναναι, λοιπον, ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ μου Στρος Καν, εγω τουλαχιστον ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΩ. Γιατι ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ. Η Ελληνικη σκεψη δεν ηταν, ουτε θα ειναι, ποτε υποδουλη, αλλα αγκαλιαζει την παγκοσμιοτητα για να οδηγει στην ΑΛΗΘΕΙΑ.
Αλλωστε σαν κι αυτον ειναι, δυστυχως, η πλειονοτητα των ανθρωπων. Στην κιβωτο ηταν οκτω ψυχες και ΟΛΟΙ οι αλλοι ΕΞΩ! Μεση λυση δεν υπηρχε. Ή ησουν ΜΕΣΑ ή ησουν ΕΞΩ.
Ας μαζεψουμε, λοιπον, τις πετρες μας, που με τοση ευκολια σηκωσαμε να πεταξουμε και ας κυτταξουμε τους εαυτους μας στον καθρεπτη: Μηπως δουμε εκει τον δικο μας Στρος Καν.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Οπως θελουμε απο τους αλλους να μας φερνοντε ετσι πρεπει κι εμεις να φερνομαστε στους αλλους.



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

epistoligr.blogspot.com

Καρυωτακης είπε...

Καρυωτάκης:

Του κόσμου η καταφρόνια τούς βαραίνει
κι αυτοί περνούνε αλύγιστοι κι ωχροί,
στην τραγική απάτη τους δομένοι
πως κάπου πέρα η Δόξα καρτερεί,
παρθένα βαθυστόχαστα ιλαρή.