Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

Η ωρα της αληθειας του Αντεννα...

Παρασκευη 20 Φεβρ., ώρα 22 και κατι, ωρα με «καλη» ακροαματικοτητα, δεδομενου οτι οι «θεατες» έχουν φαει τα σουβλακια τους, τα κοκορετσια τους, τις πιτσες τους και τις μπυριτσες τους και αποχαυνωμενοι κυττανε το χαζοκουτι.
Κανοντας ζαπινγκ ψαχνοντας για ενα συγκεκριμενο εργο, επεσα επανω στον Αντεννα στην εκπομπη «η ωρα της αληθειας», oπου η παρουσιαστρια, μια αντρογυναικα με μαυρο κομπιναιζον, αντι για φορεμα, ρωταει τον μουροχαυλο νεαρο πορνο απεναντι της:
«Σου συνεβη ποτε να σου κανουν στοματικο ερωτα ενω οδηγουσες;»!!

Μετα απο λιγη σκεψη στη σοβαρη αυτη ερωτηση, «ναι» απανταει το ερωτικο αντικειμενο του κωλου.
Χειροκροτηματα στην αρρενα-στουντιο.... φατσες δηθεν αμηχανες οι συγγενεις....
.........
Α, ρε Κυριακου, μπουρδελο το εκανες το καναλι, εκτος και αν αυτη η εκπομπη γινεται εν αγνοια σου.....

Α, ρε σαβουροελληνες, ντροπη της φυλης, που πατε και ξευτελιζεστε για μια χουφτα δολαρια για να «διασκεδασετε» δηθεν καποιους αλλους σαβουροξεφτιλες συμπολιτες σας που βλεπουν τετοια σκουπιδια και δεν γυρνανε αμεσως το κουμπι, προσπαθωντας να χωνεψουν τα φτηνοσουβλακια τους πανω στην αβολη παληα πολυθρονα του σαλονιου τους!!

Α, ρε Ελλαδα, που περιμενεις απο τετοια μυαλα να σε υπερασπιστουν σε ωρα αναγκης...

Ελατε ρε Τουρκαλαδες, παρτε ό,τι θελετε ρε! Τι θελετε; Τα Ίμια; Ολα τα νησια; Μαζι με το Αιγαιο; Την Αθηνα μηπως; Μαζι με τον Αντεννα και ολα τα καναλια μηπως και ξυπνησουμε ρε και θυμηθουμε το DNA μας, που χαραμιζεται
Φτου σας κωλοξεφτιλες
Και παλι φτου σας

Δεν υπάρχουν σχόλια: