Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2008

Για τα σηματα τελων κυκλοφοριας...

Παλι εγινε της κακομοιρας με τα σηματα τελων κυκλοφοριας, όπως καθε χρονο!
Οι Τραπεζες ΔΕΝ ειχαν και επρεπε να πας στις εφοριες όπου περιμενες με τις ωρες με αμφιβολη την εξυπηρετηση του πολιτη. Το (γνωστο) αποτελεσμα ηταν να δοθει παραταση και παλι!!
.............
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ οι αρμοδιοι την νοοτροπια, της τελευταιας στιγμης, του Ελληνα. Θα μπορουσαν, λοιπόν, να εφαρμοσουν μια απλη λογικη λυση για να ειναι ολοι ικανοποιημενοι:
Προτεινω τα σηματα που θα αγοραζονται ΕΓΚΑΙΡΑ, π.χ. πριν 45-30 μερες απο τις 31 Δεκεμβριου (απο 15 εως 30 Νοεμβριου) να εχουν ΕΚΠΤΩΣΗ 10%, εκεινα που θα αγοραζονται 15-30 μερες πριν το τελος του έτους (απο 1 εως 15 Δεκεμβριου) να εχουν ΕΚΠΤΩΣΗ 5%, οσα αγοραζονται τις τελευταιες μερες του Δεκεμβριου να εχουν την κανονικη τιμη, εκεινα, τωρα, που θα αγοραζονται τις πρωτες 15 μερες του Ιανουαριου, να εχουν προσαυξηση 5%, ενω οσα αγοραζονται το δευτερο μισο του Ιανουαριου να εχουν προσαυξηση 10% και μετα για καθε μηνα καθυστερησης να οριστει μια προσαυξηση, ωστε ΟΛΟΙ να ειναι ικανοποιημενοι και ΟΛΟΙ να εξυπηρετουνται χωρις τα Ελληνικα καραγκιοζιλικια της τελευταιας στιγμης, αφου ολοι θα γνωριζουν τους κονονες του παιχνιδιου και το τι πρεπει να κανουν.
Ετσι πρεπει να γινεται σε κρατος που ΣΕΒΕΤΑΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ τους πολιτες του και θελει πραγματι την εξυπηρετηση τους.
Χρονια Πολλα σε ολους

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Η ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΕΩΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ Π.Χ ΟΤΕ,ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ, ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ.ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

2 Ιανουάριος 2009 3:50 μμ
--------------------
Στην περιπτωση που καποιος
ΔΕΝ εχει παρει την ειδοποιηση
και τετοιοι ειναι ΧΙΛΙΑΔΕΣ(!!)
τοτε τ ι γ ι ν ε τ α ι ; !!