Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Μηνυση πολιτη για εσχατη προδοσια . . .

... εγινε δεκτη την προηγουμενη εβδομαδα απο την Εισαγγελια Πρωτοδικών Αθηνών, με την οποια ζητά να συλληφθούν 6 πρώην βουλευτές!
Υπαρχουν στην Ελλάδα άνθρωποι που δεν το βάζουν κάτω!
Την προηγουμένη εβδομάδα στην Εισαγγελία  κατατέθηκε και ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΩΞΗΣ και σύλληψης για Εσχάτη Προδοσία κατά, αυτή την φορά, ΕΞΙ (6) πρώην βουλευτών που παραιτήθηκαν από τις 9 έως και τις 13 Φεβρουαρίου 2012.

Από το γραφείο της Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών δέχθηκαν να συσχετίσουν την δεύτερη αυτή αίτηση δίωξης και σύλληψης των 6 πρώην βουλευτών με την ήδη υποβληθείσα προ μηνών αίτηση κατά των πρώτων τριών η οποία έχει πλέον ανατεθεί σε Εισαγγελέα Πρωτοδικών και συγκεκριμένα στον κ. Κων/νο Σπυρόπουλο με αριθμό υπόθεσης Ε12/4604/2.3.2012.
Πρόκειται για τους:
1. Δημήτριο Βαρβαρίγο, π.βουλευτή Ζακύνθου
2. Πέμη Ζούνη, π. βουλευτή Α` Αθηνών
3. Γιάννη Κουτσούκου, π. βουλευτή Ηλίας
4. Αργύρη Λαφαζάνη, π. βουλευτή Χαλκιδικής
5. Παύλου Στασινού, π. βουλευτή Αρτας
6. Μάγιας Τσόκλη, π. βουλευτή Επικρατείας

Ο πολίτης που αγωνίζεται για να αποδείξει ότι κανείς μας δεν πρέπει να το βάζει κάτω, ονομάζεται Παντελής Γιαμαρέλλος και την αίτηση δίωξης την κατέθεσε μαζί με τον γνωστό πλέον γιατρό από την Χαλκίδα, Δημήτριο Αντωνίου, που είχε καταθέσει την πρώτη μήνυση για εσχάτη προδοσία, κατά του συνόλου των 170 βουλευτών που ψήφισαν το μνημόνιο, που έχει πάρει το δρόμο της δικαστικά και μπορεί να αποτελέσει "οδηγό" για τι μπορεί να συμβεί σε όσους βουλευτές χάσουν την ασυλία τους αν δε εκλεγούν!
Ο κ. Γιαμαρέλλος, κατέθεσε ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ υπόμνημα προς τον Εισαγγελέα κ. Σπυρόπουλο ζητώντας τις άμεσες ενέργειές του για τον χειρισμό της υποθέσεως αυτής καθώς υπάρχει φόβος επανεκλογής των υπόπτων για το αδίκημα της Εσχάτης Προδοσίας κάτι που μπορεί να οδηγήσει στην περιβολή τους και πάλι με την βουλευτική ασυλία. 

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Υποπτη επιθεση απο 12 χωρες σε ΗΔΙΚΑ!!


Οργανωμενα συμφεροντα;! 
Από 15 διαφορετικά σημεία σε 12 χώρες πραγματοποιήθηκε η επίθεση χάκερς στο σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης στη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας του Απριλίου, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης Α.Ε. (ΗΔΙΚΑ).
Οι χάκερς έκαναν τις επιθέσεις μέσω υπολογιστών στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Αργεντινή, τη Σουηδία, την Τσεχία, τη Ρωσία, το Καζακστάν, την Τουρκία, τη Νότια Κορέα, την Ιαπωνία, την Ταϊβάν, την Μαλαισία και το Ισραήλ, την Παρασκευή 6 Απριλίου και τις επόμενες μέρες ενω επιχείρησαν πολλές φορές να κλέψουν τα δεδομένα της ηλεκτρονικής βάσης της ΗΔΙΚΑ!! Η τελική επίθεση όμως, σύμφωνα με τα στελέχη της ΗΔΙΚΑ, έγινε το μεσημέρι της Μεγάλης Δευτέρας 9 Απριλίου και είχε διάρκεια 8 λεπτά.
Την προστασία του συστήματος ηλεκτρονικής συνταγoγράφησης (e-sintagografisi) ανέλαβαν, από τη στιγμή που εκδηλώθηκε η κυβερνοεπίθεση, η Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛΑΣ και ανεξάρτητοι εμπειρογνώμονες. Στο σύστημα ΗΔΙΚΑ έχουν ενταχθεί 10.800 φαρμακεία και 38.000 γιατροί, ενώ συνταγογραφούνται ηλεκτρονικά σε καθημερινή βάση 140.000 ιατρικές συνταγές αξίας 6,6 εκατ. ευρώ.
Η Διοίκηση της ΗΔΙΚΑ υποστηρίζει ότι το σύστημα είναι ασφαλές και επισημαίνει ότι από την έως τώρα εφαρμογή του συστήματος της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης έχει προκύψει μείωση της μέσης μηνιαίας φαρμακευτικής δαπάνης κατά 10 ευρώ ανά συνταγή, ενώ η μέση μηνιαία δαπάνη έχει μειωθεί από τα 65 ευρώ πλέον στα 55 ευρώ.

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Σκοπιμη(;) διαλυση Ελληνικων επιχειρησεων;


Μόλις συναντήσαμε πρόστιμο 1600 ευρώ, 3 δηλαδή μισθοί όπως  τους έκαναν, επειδή εταιρία απασχολούσε ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ υπάλληλο που όμως χρειάστηκε να δουλέψει σε διαφορετική βάρδια από ότι έγραφε στο δηλωμένο πρόγραμμα, 2 ώρες νωρίτερα από ότι ήταν σημειωμένο (όχι υπερωρία, απλά αλλαγή ωραρίου για εκείνη την ημέρα).

Για επεξήγηση, στις καφετέριες σύμφωνα με το ισχύων καθεστώς καταθέτεις πρόγραμμα 3μήνου το οποίο πρέπει να είναι γραμμένο σε πέτρα και να μην αλλάζει ποτέ. Φυσικά αυτό δεν είναι ρεαλιστικό καθώς οι βάρδιες σε όλες τις καφετέριες βγαίνουν ανά βδομάδα 
σύμφωνα με ανάγκες καταστήματος και υπαλλήλων, πιθανές αρρώστιες, εξεταστική φοιτητών υπαλλήλων, γενέθλια υπαλλήλου κλπ κλπ.

Το ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ όμως το καθεστώς, διατηρείται ώστε να μπορούν να βεβαιώνουν πρόστιμα όποτε θέλουν για είσπραξη ζεστού χρήματος που θα πάει στο αδηφαγο Δημοσιο . . . . .

1600 ευρώ λοιπόν σε κατάστημα που όπως το 90% των καταστημάτων κρατιέται με το ζόρι ανοιχτό για ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ υπάλληλο που δουλεύει 4ΗΜΕΡΟ επειδή έγινε αλλαγή βάρδιας 2 ώρες νωρίτερα και δεν στάλθηκαν πρώτα στην επιθεώρηση πρωτοκολλημένα νέα προγράμματα με αιτιολογικά, βεβαιώσεις, και ότι άλλο χρειάζεται.

Χωριστα τα ΔΙΠΛΑ και ΤΡΙΠΛΑ παράλογα πρόστιμα που σκόπιμα διατηρούν, από εισφορές σε ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, από το ληστρικό ΤΕΛΟΣ (προστιμο) ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΙΑ,από ΠΕΡΑΙΩΣΗ όσο νόμιμος και να είσαι, από ΧΙΛΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ.

Τελικα: Όλους θελουν να τους διαλύσουν και να τους καταστρέψουν;

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Καλως να ερθεις κ. Πουτιν!

Αγαπητε κυριε προεδρε Πουτιν
σας ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ στην Ελλαδα μας
οποτε θελετε
για οσο θελετε
τιμη μας και καμαρι μας
ΔΕΝ χρειαζεστε αδεια απο ΚΑΝΕΝΑ τομαρι κυβερνητικο
μην τους κανετε την ΤΙΜΗ να ζητησετε την..αδεια!
ειμαστε ΕΜΕΙΣ εδω να σας σφιξουμε το χερι
οι απλοι ΕΛΛΗΝΕΣ

ΝΤΡΟΠΗ σε οποιον κυβερνητικο ειπε -αν ειπε- οτι δεν δινει αδεια

για τα εκατομμυρια ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ δινουνε αδεια;

κ. Πουτιν
δεν υπαρχει ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ κυβερνηση και επομενως οι καραγκιοζηδες που ειναι επανω για την ωρα ΔΕΝ με αντιπροσωπευουν
γι αυτο
ΕΛΑ στην αθανατη χωρα μας
να αναπνευσεις τον ελευθερο αερα της
και να μεθυσεις με την μυρωδια του θυμαριου
και την αλμυρα της θαλασσας και με το αθανατο ελληνικο πνευμα
σε περιμενουμε